submit


Jeg siger ikke, jeg vil bare gå et eller andet sted og tage den første mand, der viser interesse, jeg ønsker et seriøst forhold, og jeg ved, at jeg kan ikke bare lide det, ved at klikke på mine fingre. Men nu er jeg bare ikke møde nogen mænd, jeg don t vide, hvor man kan møde dem. Nogen ideer. Jeg er en midten af tyverne kvinde, og jeg ønsker en. Jeg siger ikke, jeg vil bare gå et eller andet sted og tage den første mand, der viser interesse, jeg ønsker et seriøst forhold, og jeg ved, at jeg kan ikke bare lide det, ved at klikke på mine fingre. Men nu er jeg bare ikke møde nogen mænd, jeg don t vide, hvor man kan møde dem. Nogen ideer. Holde op med at lede, de bedste ting i livet kommer, når du ikke forventer det. også, ikke, at du er desperat, men desperation er uinteressant i en kvinde, så er mangel på tillid, som sagt overbeviste om, har en tendens til at sætte mænd ud til. Prøv at bevæge sig frem i eget liv, gør hvad der gør dig glad, være tryg ved at være alene og vokse i dig selv, før du forsøger at dele alle, at du kan give med den anden. Ikke alt for sikker på, hvordan man kan tage det jeg vil have en mand, ikke et barn i en mands krop hver mand skal have et indre barn i ham, sjov, kærlig, legesyg, en sans for humor. menneskets krop, hvad der præcist er en mands krop. Jeg er i min s også, og føler, at jeg har en mands krop. ok, mere som Brad Pitt end Gerard Butler, men jeg mener både at have en mands krop, for at være ærlig udseende bør ikke være så vigtigt, en forbindelse, kærlighed, passion, tillid, respekt meget mere vigtigt. Du ser dejlig, så jeg ønsker dig held og lykke med din fremtid og håber du finder lykken at Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, jeg er sammen med en pige jeg har kendt i fire år, vi fik sammen måneder siden jeg føler, at hun tager mig for givet, da vi fik sammen. Hvorfor er alle nødt til at være så betyde, at på denne hjemmeside, når jeg prøver bare at stille spørgsmål. lol. ikke alle, naturligvis. men wtf fyre lol. Jeg er kvinde, og stadig jomfru. Jeg har kysset fyre og gjort ting, men bare ikke har haft sex endnu. Er det normale

About