submit


hej.mit navn er Teofilo E. Elvina Jr år. gamle single fra gamle balata Diliman Quezon city, Filippinerne, jeg har to børn — år. gamle dreng og pige, nu er jeg på udkig efter en levetid partner sød elskelig omsorg forstå. Min ideelle mænd, jeg ønsker er, respektfuld til kvinde, elskelige, omsorgsfuld, ærlig, loyal, og de elskede mennesker omkring dem, meget venlig hjerter, og de elskede familie, de holder af mennesker, den måde, jeg passet af sin alder er doesn’. Ret, men kloge og dygtige. Kender hvordan til at være positive i livet, og sådan meget nede på jorden menneske. Hårdtarbejdende fyr, med et godt hjerte, er en af mine ideelle form i en mand, han virker charmerende. Jeg ønsker at have i en fyr, Gratis Filipina chatrum for dem, der er i en lang-distance forhold, for dem, der er dating nogen online, og for dem, der har været i et lang-distance forhold, og er nu lykkeligt forenede. Tilmeld dig gratis vores chatrum for singler uden tøven. Registreringen tager ikke mere end få minutter. Dette er en helt ny oplevelse for folk, der ønsker at tale online i Filippinerne. Drenge og piger, der søger for ensomme singler som du for kærlighed og venskab

About