submit


«Jeg er her for at søge til min kommende partner i livet. Jeg er på udkig efter en anstændig mand og en god mand for. En mand, der ved, hvordan man håndterer et seriøst forhold. Jeg kan godt lide fine restauranter, gå på stranden, eller endda at blive hjemme med en god samtale og mad. Jeg er let at være med, og jeg er loyal, kærlig, sød og tillid værdig. Jeg er leder for, at fyr, der er seriøse i at opbygge en forholdet med.’ ‘Enkel, at du aldrig vil fortryde. Min holdning er som en solnedgang, det afhænger af, hvordan du behandlede mig)»jeg er lige person og fordomsfri. Ivrig efter at lære nye og spændende eventyr, som scuba dykning, trekking. Interesseret i at forskellige kultur og praksis. Jeg ser altid på den positive side af livet og opleve livet til dets virkelighed, jeg er open-minded person, og lige til det punkt. Erfaring gør mig til en stærk person, jeg dømmer ikke folk, jeg i stedet lytter jeg ved, at livet er en.’ ‘Jeg er en normal dame, jeg håber, smart og sjovt, jeg kan lide naturen og få sig udendørs, når jeg kan, nogle gange med mit kamera eller en trek og andre gange til at arbejde i min vingård,’

About