submit


Hjem Registrer Log ind Søg Gennemse Top Online Nu Steder FAQ Dating Affiliate Program Privacy Policy kundesupport Copyright Lava Sted, Du ved, jeg er en kærlig person, hvorfor. fordi på min tidligere liv, jeg oplever flere gange for at blive snydt, og spillet selvom jeg prøver mit bedste for at elske dem og give liv til vores kærlighed, men jeg tror det er livet, måske er de Mit navn Er Julie. Jeg bruger min tid til Arbejde og Ser film. Jeg er på udkig efter en alvorlig kærlighed og Seriøst forhold. Mine hobbyer er at se film og Madlavning. Jeg dompt har arbejde nu, fordi jeg allerede for mig, at jeg er et enkelt væsen, med et optimistisk syn på livet, de fleste formentlig jeg ønskede at bruge min tid til arbejde og familie. Jeg er interesseret i at rejse til udlandet, er at møde mennesker med en anden kultur, tro og til at forstå, jeg er Jaelyn år gammel, jeg bor alene, og jeg ikke har familie, og jeg arbejder her i markedet for at sælge grøntsager og frugter er jeg langt hår og meget slank, min bedste funktioner er min personlighed. Og jeg er fashionista, og jeg jeg har brug for nogen, der vil elske mig fuldstændigt som en kvinde, der har et godt og rent hjerte, og jeg har så meget kærlighed at give til en, der fortjener partner. Hej, jeg er Joy jeg er år gammel enlig aldrig været gift og ingen børn. Jeg bor enkel person, easy going, fordomsfri, elsker at lave mad, bagning osv. Jeg har været i Qatar, der arbejder som salesclerk. Jeg er nu i Filippinerne. lys brunt hår. Jeg foretrækker selv som gennemsnit. Jeg er vant til det, jeg er bare en ganske simpel kvinde. Jeg elsker at tilbringe min fritid med familien. Jeg kan lide udendørs aktiviteter, såsom volleyball. Og jeg elsker også at gøre synge karaoke med venner. Jeg har en sort langt hår. Jeg har en slim-fit, jeg er en simpel sort skønhed Asiatisk pige bare en gennemsnitlig kvinde. for at være helt præcis. Jeg kan være en konservativ, moderne og afslappet afhænger også af lejlighed troværdig, travel buddies, omsorgsfuld, respektfuld, sød og kærlig her

About