submit


DENNE VIDEO KVALITETEN ER IKKE DEN BEDSTE, fordi det blev filmet tidligere (før jeg fik et nyt kamera) med min vlogging kamera ↠ Læse Mig Takke dig for. For et par år siden, jeg har lagt en video kaldet»Hvorfor er Det Svært for Hvide Fyre til Dato i Filippinerne’. I denne video har jeg diskuteret nogle af de kulturelle årsager til, hvorfor. Der er gode mennesker og dårlige mennesker fra alle lande. Nogle fyre, der føler sig desperat, så de ender med dårlige kvinder og bare ligeglad, selv om det gør ondt på andre. Jeg elsker Filippinerne. Jeg sætter stor pris på de oplevelser jeg har haft bor og arbejder der, og især de livslange venner, jeg har lavet. Jeg er spændt på at besøge igen næste år. Filippinske fyre er kendt for at være høflig, loyal, dygtig, en god leder og god kærester. Hvis du spekulerer på, hvorfor du bør udvide din dating cirkel til den. Her er mine tips til dating en Filippinsk. Som en mand, der er gift med en Filippinsk, jeg har skabt nogle tips til folk begyndt at date din potentielle partner. I mig. Jeg får dig til at gå i panik. Alt, hvad du behøver at vide om dating en Filippinsk kvinde. i mere end få minutter. det er en længere. Men det føles kort Vi fokus. Så mange guys se denne kanal, fordi de er interesseret i Filippinerne. hvad du virkelig ønsker, er, at Filippinske piger. men hvad gør disse pine piger ønsker. hej alle. så, jeg har været virkelig grave i den Filippinske kultur, og besluttede at lære om traditionel Filippinsk kur. det er interessant at se. du abonnere på vores kanal. tak skal du have. denne video er en kort oversigt over den smukke og enestående tradition for Filipino frieri. sørg for at have. hvorfor hvide fyre falder for Filippinske piger (insider Secret) Hey, Gutter, vi i dag skal tale om, hvad det er, helt præcist, der gør hvide fyre gå amok

About