submit


Den test, hvis denne teori er gyldig ville være at tage et hold af gamle, hjemløse, fattige mennesker fra USA og Canada, og finde ud af, hvor mange gange disse»Chick-magneter,’ score i Centrum af Manila. Disse damer ønsker at få nogle penge til sig selv og hele sin familie og håber, at de rige gamle fedt fyr dør snart, og efterlader deres mønt. Den nemme svar på det er, hvis du kan holde dig selv op, de ønsker en god kvalitet, mand. Alder er bare et tal. Betyder intet for dem. Hvis du er attraktive og er en god mand, hvorfor ikke. Min kæreste er flere år yngre end mig, og vi kommer godt ud. Det er næsten som om, vi var skabt for hinanden. Udseende er ikke så vigtigt for dem, men come on. Hvis du ligner lort, fordi du ikke tager vare på dig selv, så hvad gør du forventer. Behandle hende som en fantastisk dame, holde sig sund gjort. Hvor er dette billede. Også, meget kloge bemærkninger her. Det er nemt at fortælle, at du er en»rigtig»person, og ikke en slags HAVETS dreg. Alt, hvad du sagde, er rigtigt. Jeg ønsker at. andel. dette, og jeg håber. mange fremmede verdener se denne. Jeg er enig med dig i, at moralsk for dig, er ikke lige til. dame at være gift med en person, meget gamle. og så ville du ikke blive overrasket, hvis den unge pige gjorde, varme fødder, hvad hun kan lide, fra den ældre fyr, hun ville forlade forholdet. Umodenhed er den ting. Bare sige, hvad det virkelig er. Filipina bliver bedre liv. Fyr får unge hottie. da de fleste andre lande (USA) har alder hænge ups. ældre fyr, bliver ung pige kun, hvis rige eller kendte. PERIODE jeg har altid været bekymret for, om aldersforskellen, når jeg møder nogen i Filippinerne. men jeg synes virkelig, at det afhænger af forholdet alder ikke noget på alle, hvis du har fælles fodslag. Jeg er nødt til at nyde med min smukke Datter, som nu er min ældste arbejder allerede, jeg bare venter på min yngste til slut, og jeg rejser hende i 🇸🇬 Singapore og engang gå tilbage Filippinerne 🇵🇭 til at høste min ris og sukkerrør, og bare nice, min yngste Datter er færdig, jeg har min pension fra SSS selv gøre mine børn ikke give mig, at jeg har mine egne penge til at nyde. Jeg er ikke interesseret i de penge, jeg har min egen jord, og jeg har min egne penge, penge er ikke noget, for det bedste er, hjerte og holdning. Min kone er i år yngre, været gift i mange år og så videre, det er fint. Steddatter har universitetsuddannelse og arbejder på fuld tid. Jeg har aldrig købt den idé, at en meget yngre hustru, er et godt match, naturligvis udtalelse. De har brug for penge være reel og udenlandske penge er langt bedre til hus og bil og til at tage sig af deres familie på fuld stop og ægte dating er Pædofil Please sir, kan u hjælpe mig med at finde en dato for mig. Jeg er år gammel adskilt i årevis, og ingen børn. Jeg arbejder her som en barnepige i Arabiske familie. Men jeg vil gå hjem, og jeg ønsker at finde min sande kærlighed i mit liv. Hvis der er nogle mand, der interesserede mig tilføje mig på Facebook

About