submit


Jeg har brugt mere end et år af mit liv i Filippinerne. I løbet af den tid jeg har vokset til at elske denne kultur, elsker dette land, og elsker at ringe til Filippinerne mit hjem. Men. Jeg har også kommet til at indse noget. Jeg er kommet til at indse, at jeg er i en unik situation, Når det kommer til Piger. Her er jeg en yr. gamle udlænding, semi-flydende i Bisayan, grundlæggende kendskab til Tagalog, der bor i Filippinerne. Nu, hvis du er Filipino, der læser dette, jeg vil have dig til at stoppe her og tænke: Hvis du ikke kender mig, havde ingen anelse om, hvad jeg lavede her i Filippinerne. Hvad ville du synes? Hvad ville dit gæt være, hvordan jeg kom her, og hvorfor jeg vælger at bo her? Nu vil jeg gerne dele med dig en meget almindelig samtale, jeg har. Efter at have rejst mere end Provinser, Det er sikkert at sige, at jeg har interageret med en masse af hverdagens Filippinere og Filippinerne. Her er en meget almindelig af første interaktion (som jeg ville have i enten Bisayan eller Tagalog): Dansk-Filippinsk:»Virkelig. C mon. Hvem er din kæreste. Der er masser af store piger her. Vil du have mig til at hjælpe dig finde en?»Det gør ondt. Denne sætning sårer mig så meget. Hvorfor. Ikke fordi de tror, det er derfor, jeg er her. Vi alle ved, at en masse af udlændinge, der kommer til Filippinerne, fordi de har mødt en Filippinsk, har en Filippinsk Kæreste, eller har en Filippinsk Kone. En masse af udlændinge, der kommer til at finde en Filippinsk at elske og vise omsorg for dem. Jeg vil være afstumpede, at vi kender en masse af udlændinge, der kommer til at drage fordel af Filippinske piger (der sårer mig, der er syg, og jeg drømmer om den dag, at ændringer). Jeg forstår, at det ville være almindeligt at antage, at jeg ville være her på grund af en Filippinsk. Hvis du er en udlænding, der har en Filippinsk kone, kæreste eller opholder sig her på grund af hendes venligst ikke tro, at jeg angriber dig. Det er jeg ikke. Det er sagt med så meget passion og troen på, at jeg kan se det i deres ansigt. Jeg kan se det i deres ansigter, Filippinere, der siger disse ord til mig, at De tror, det er den største grund til, at jeg skulle få lyst til at være her. At det ville være nummer et grunden til, at en udlænding nogensinde ønsker at ringe Filippinerne hjem. Der er denne komplet følelse af vantro, når jeg fortæller dem noget andet. I nogle tilfælde, vil folk selv begynder at grine af i den forstand, at de virkelig don t tror på det. Normalt, hvad der følger»Hvorfor ville du være her», er mig, der taler. Jeg taler om den fantastiske lille inspirerende træk, jeg kan se i Filippinsk hjerter. Jeg taler om den smukke bjerge, floder og strande. Jeg taler om mad. Den smukke kultur jeg fortsætte med at lære fra. Den fantastiske Filippinere, jeg har mødt og haft oplevelser med. Jeg taler om den lykke, jeg vidne. Jeg taler om, hvorfor jeg elsker Filippinerne. Det er en af de største følelser, som jeg deler med noget, der normalt begynder at ske. Sker der noget i, at Filippinere ansigt. Det går fra usikre, at intriger, til stolthed. Det går fra usikker på hvad du skal tænke, for at tænke»Mennesket, der er nogle awesome ting her, jeg skal være stolt af. Der er nogle andre gode grunde til at ønske at være en del af denne kultur.»Jamen så lad mig starte med at sige dette. Jeg har mødt så mange dygtige, omsorgsfulde, venlige, intelligente, smukke, fantastiske Filippinerne i løbet af min tid i Filippinerne. Jeg er udadvendt fyr selvfølgelig har jeg været ud over interesseret i at ønske at komme til at kende nogle piger bedre, for at komme tættere på en pige her, og at have en kæreste. Jeg har mødt nogle Filipinas, at det samme gør mig ville ønske, at jeg havde det privilegium at sige»Det er min Yuba.)». Du må ikke mener, jeg er»kæphøj eller arrogant»tænker jeg kunne sagtens nøjes med at date og være sammen med en pige her, fordi det er ikke tilfældet, i det mindste, og jeg håber, at ingen nogensinde tænker på den måde. Det spørgsmål, der ytringsfrihed, og det øjeblik, det øjeblik, jeg deler, at jeg ikke har en kæreste eller kone. Det giver mig en mulighed for at dele og skabe stolthed i dem. Det hjælper mig til at inspirere nogle positive tanker i hovedet på folk jeg ser op til Filippinske folk. Jeg har fundet i løbet af min tid i Filippinerne har jeg skubbet væk enhver lejlighed, jeg har haft til dato, en Filippinsk og at komme tæt på en Filippinsk. Det er ikke fordi jeg ikke har lyst til. Det er ikke, fordi jeg ikke er interesseret. Det er ikke fordi jeg ikke kan finde Filippinske er attraktive Som WOW hvor er det smukt kan du være. Filippinske skønhed blot får hjertet til at smelte. Jeg tror nogle gange, når jeg møder piger her mit sind går amok. Hvor sød kan man være? Hvor smukt kan det være? Gash. Hvis jeg siger»ja, jeg har en kæreste», så er det ændringer, min evne til at inspirere. Jeg mister chancen for at inspirere til, at positiv tankegang i nogen om Filippinske kultur. Straks deres sind vil glide tilbage til den tanke, at være sammen med en Filippinsk er den eneste grund man ønsker at bo på Filippinerne. Hvis jeg sagde,»ja, jeg har en kæreste»ligegyldigt hvad jeg siger en masse lokale hverdag Filippinere, at jeg interagerer med, vil altid tror, at det var grunden til, at jeg var her. Disse situationer og samtaler med lokalbefolkningen, de virkelig ske for mig ganske ofte. For mig, selvom jeg kan kun inspirere til en mere person til at flytte deres perspektiv, der er vigtigt for mig. Jeg tror, jeg er bare så i kærlighed med Filippinske kultur og dele det med Filippinere og verden omkring mig.»Udlændinge, der først og fremmest grund til at ønske at bo på Filippinerne er fordi piger». Som jeg ved, er det ikke alle, s perspektiv, jeg siger bare, at bringe dette op, fordi det er sket en masse i min tid her i Filippinerne. Når de mener, at det perspektiv, at det fortsætter med at fodre den onde cirkel af at det er sandt. Der henviser til, at hvis Filippinere skubbe andre simple fantastiske grunde til, hvorfor man skal være stolt af at kalde dette land hjem dele disse grunde, først og fremmest med udlændinge og enkelte andre måske vil det inspirere udlændinge, der er her for piger (for de forkerte grunde) at i DET MINDSTE respektere denne kultur og disse smukke kvinder. Måske vil det give nogle Filippinske kvinder til ikke at sætte sig selv eller udlændinge, der er i parforhold, der kan det ikke være positivt at være i. Det samme gælder for udlændinge, jeg møder. Jeg har mødt så mange udlændinge, der inden for få minutter begynder at spørge mig om piger. I virkeligheden, bare et par dage siden, at en udlænding, der fortalte mig:»Du skal blive et stort hit hos damerne. Jeg satsede du have så meget sjov med dem. Få et par øl i dig, og jeg vil vædde på alle de historier, der kommer ud.»Historier om et år. gamle, der, selv om måske ensom i det aspekt af sit liv, bare gør ikke t enig med folk med fokus på at være sammen med piger her som værende den bedste del af Filippinerne. Don t få mig forkert, jeg helt forstå, hvorfor udlændinge tale om pigerne her så meget, fordi de er fantastiske, og ja, chancer er, vil du få en masse opmærksomhed fra dem, hvis du er en flink fyr. Jeg har lavet en masse meget tæt Filippinske venner i løbet af min tid i Filippinerne. Vil jeg give dig et eksempel på noget, der typisk vil opstå: jeg har en meget nær ven i Cebu ved navn Michelle. En dag var vi hænger ud på udkig efter ingredienser til at lave lidt mad. Vi kørte til marked i Cebu for at hente friske grøntsager. Mens du kigger på grøntsagerne et par af de leverandører sagde i Bisayan Aske, som er din mand. Igen, jeg har intet galt med, hvorfor individer tænker på denne måde, fordi igen, ja masser af udlændinge, der er her, har kærester eller koner. Men det sker HVER gang jeg hænger ud med en pige, der er simpelthen bare en af mine venner, og normalt i en meget åbne og højrøstet måde pigerne vil være stereotype som værende knyttet til mig. I nogle tilfælde, vil folk være så udtalt omkring det, at det kan være ubehageligt. Jeg vil altid tage tid til at reagere på mennesker, der gør disse kommentarer på en positiv måde. Jeg forklare de fantastiske ting, der gør mig lyst til at være her og dele af denne kultur, der inspirerer mig så meget. Hvorfor. Fordi jeg tror, at hvis vi taler om disse ting mere, og del dem først og fremmest måske kan det have en positiv effekt, jeg tror det er en del af grunden til, at jeg bliver bange for at date en Filippinsk. Jeg bliver bange for, at jeg vil miste chancen for at udfordre Filippinere til at se de andre ting i deres kultur, som er smukke. At udfordre dem til at fokusere på dem, der først og fremmest. Det lyder måske mærkeligt, men det tankegang forventer, at jeg skal have en kæreste, der er eller skal være her på grund af piger, og det store antal af Filippinere, der konstant deler det med mig er Det bare sådan vender mig væk nogle gange. Du ved aldrig, hvem du vil møde eller ende op med. For alt jeg ved, at jeg kan falde i kærlighed med en dansk pige i Filippinerne, eller en svensk pige i Canada, eller en Filippinsk i Canada

About