submit


Livet skal gå videre. Jeg er her for at finde et nyt blad og måske endda et ægte kærlighed. Jeg ønsker at møde en fyr, ærlig, fleksibel, seriøs partner med en masse romantiske elsker at shoppe, danse, rejse, madlavning, bikini elsker strande»En af de lektier, som jeg voksede op med, var, altid at være tro mod dig selv, og lad aldrig hvad en anden siger distrahere dig fra dit mål. Og så, når jeg hører om falsk negative og falsk angreb, jeg ved virkelig ikke investere noget energi i dem, fordi jeg ved, hvem jeg er.At give op ikke altid betyder, at du er svag nogle gange er det betyder, at du er stærk nok til at lade gå. Jeg elsker at gå outie meget sports-minded person, der er Nem at gå elsker at spille volleyball, tennis, musik er min splittelse, smuk og ærlig. ansvarlig mand, sød, ærlig og gøre mig til sin prinsesse ærlig mand. vide, hvordan til at håndtere problemer med hensyn til gift liv. Jeg ønsker at møde en fyr, ærlig, fleksibel, seriøs partner med en masse romantiske

About