submit


Vi har sat sammen af flere videoer i forhold til Filippinerne på relationer. Selvom det ikke er en konkret guide, bør de give nogle anelse om, hvad du kan forvente at finde, når det kommer til dating og LTR s i vores velsignede lille ø-republik. Relationer: ved hjælp af Gearing De valg, man skal træffe, når du bruger en s status som udlænding på Filippinerne. Parforhold: du Navigerer den Forræderiske Syv C s, Pt af: Det hurtigt går fra slemt til værre. Relationer: Jalousi i Filippinerne, Pt af, at Du virkelig skal opleve jalousi i Republikken til virkelig at sætte pris på hvor vanvittigt det kan få. Relationer: Jalousi i Filippinerne, Pt for Vi er færdig med vores to-en del video på den Store Grønne Monster, jalousi i Filippinerne Relationer: at Give Penge til Familien Ja, det er en del af kulturen i sydøstasien se, hvordan det kan påvirke dig, og hvordan til at skabe en passende grænser. Relationer: Hun er Forskellige Syndrom Vi har alle bukkede under for dette på et eller andet punkt.

Hej. Jeg så nyd din serie på Filippinerne. Mig selv. Efter at have besøgt gange i otte år, du ramt sømmet på hovedet, de fleste gange. SPØRGSMÅL. Jeg var gift med en fyr første besøg, efter kun få uger at kende hende. Hun blev ganske negativt og manipulerende med det samme, og efter to år har mit hjerte accepteret, hvad mit sind fortalte mig. Jeg forlod hende med et hus, der er betalt for og månedlige overførsler, som vi har et barn. år siden, fandt jeg min soulmate_ også en fyr, og vi har et barn, og det er at bygge et hus i NEGROS ikke langt fra dig. EX ved, vi er færdige, men jeg er bekymret for, om mulige retlige udsætte. NOGEN TANKER. Du kan gå tilbage til OS, og skille sig fra hende. Jeg don t meget mere af de der ting ud over det. Undskyld, Steve. Bare kom på tværs af den video, om jalousi. Du er lige på kornet. Min Anna slags kastede mig ud efter en periode. Da jeg var der sidste sommer, hun var så sjovt. Endnu en alvorlig. Jeg var undervise sin datter til at svømme. Ville vi gå til poolen hver dag efter Nica (datter) fik ud af skolen. Senere, når eating lysdæmper, Anna vil sige, jeg så dem, b-s-ser du. De skulle falde i kø for at få deres slap fra mig. Jeg troede hun var gal, men var virkelig ikke. Ja, det er flatterende på en måde, men det centrale her er, jeg var, ikke at se på nogen af de kvinder ved poolen. Jeg var undervisning Nica at svømme. Hun klarede sig rigtig godt ved den måde og den joke her er en fyr fra bjergene i Montana gik til Filippinerne for at lære en Filippinsk barn at svømme. Min pointe er denne. Anna og jeg har været sammen i over et år nu. Jeg var nødt til at gå til skadestuen for et par dage siden til en ultralydsscanning for at gøre sikker på, at jeg ikke har en blodprop (jeg er fint) jeg mødte en tekniker, mens der var en Filippinsk fra Cebu. Jeg talte til hende om visa s, fortalte hende af Anna sammenlignet noter osv. og så gik vores vej. Jeg fortalte Anna om det den aften, og hun var ked af det. Meget ked af det. Nu forstår jeg den grund som du beskriver i denne video. Jeg ved, at det er en del af problemet. Du får den mest vidunderlige, trofaste, smuk kvinde i verden og til gengæld du er nødt til at være opmærksomme på deres kultur, og denne ting vil ske. Det bliver bedre med tiden selv, og som de kan se du er trofast og ærlig (de to vigtigste ingredienser for succes i ethvert forhold), det bliver bedre. Bare vær tålmodig og være taknemmelig for hvad du har, og det gør livet meget nemmere. Åh, og aldrig ser på alle kvinder, når du er sammen med dem halacha nej du kan se, er det ok. De vil synes, du så alligevel, så kan man lige så godt gå efter det. I sidste ende vil det være ok. Endnu en tanke. Anna blev forladt af sin første mand. Det er ikke et ukendt omstændigheder. Jeg tror, at de mænd, der føler, at da det ikke er muligt at få en skilsmisse, det giver dem grønt lys til at gøre, hvad de vil. Hvis du er møde en Pinay, der er lidt ældre, kan de have oplevet et dårligt forhold i fortiden. Meget almindelig over der. Som de siger, de vil have stabilitet og kærlighed. Hvis du giver det til dem, du kan få gennem noget, men du skal være opmærksom på, og har empati for, hvor hun har været før du kan flytte til fremtiden med glæde og i fred og ro. Yep, der er flere kulturelle og systemiske grunde til, at Filippinerne (og Filippinerne) få så jaloux, som de gør. Michell og jeg har været sammen i over to år nu, og det er meget nemmere nu, end det var i begyndelsen, at s for sure. Tak for at dele det, John. Ned holde lave videoer. Jeg har t lært nok endnu. Jeg er at finde jeres meget informative om at leve, elske og overleve i Filippinerne. Jeg ve mødte en fantastisk kvinde, der på en Asian dating site, og hun har bedt om en ting, men min kærlighed til hende. Jeg agter at komme der i August til en tour, men ønsker at tilbringe min tid sammen med hende. Hun har pole position til mit hjerte, og jeg vil meget være sammen med hende så godt. Hendes smil lysner min dag. Jeg havde et spørgsmål. Jeg er alvorligt og taler med en smuk Filippinsk, og vi har været tale om, og-en-halv måned. Desværre, jeg er meget bekymret for, om hun er snydere mig. Hun bor i et fjerntliggende område og hævder, at den internettet er endnu ikke tilgængelige for en router installere på hendes hus, så hun køber G data indlæses. Hun startede med at spørge mig for at få hjælp med dette hurtigt efter vi havde avanceret vores forhold fra dating websted til e-mail, og nu på whatsapp. Hun har sendt mig mange billeder, og vi kommunikerer dagligt, men så langt, at hun har været tilbageholdende med at skype med mig selv om, at jeg har insisteret på det. Hun hævder ikke at have en computer og har en ældre mobiltelefon, der skærer ud på hende konsekvent som jeg vil sige, når vi har talt om den telefon, den har afskåret flere gange. Jeg fortalte hende, efter at have hjulpet hende den sidste tid, at jeg ikke ville være at sende flere penge, før vi skype og lave planer for mig at komme her og besøge hende. I dag sagde hun, at hun var nødt til at sende hende leje penge hjem, fordi hendes mor er syg og skal nu hjælpe med at. Jeg ved ikke, hvad de skal gøre på dette tidspunkt. Hun er registreret sygeplejerske, så jeg ved, at hun gør ordentlige penge, men er i øjeblikket at hjælpe sin familie og betale for hendes brødre til at gå til university. Nogen råd ville være værdsat. Jeg ville ALDRIG sende penge til nogen, jeg aldrig havde mødt personligt, meget mindre, der ikke selv har set på en live-skærmen. Der er alt for mange svindlere, der kører mange ulemper til at selv tænke på at gøre sådan noget. Nogle kvinder her faktisk gøre en karriere ud af hustling udlændinge ud af deres penge. Det er et fattigt land, og nemt at arbejde for en temmelig betydelig tilbage. Håber det hjælper. Hej begge, jeg er super glad for, om du fyre har fundet hinanden, og kigger glad hele vejen. Jeg er lidt i øjeblikket relateret til, hvad du fyre har lige nu. Min forlovede er i Montana, og jeg arbejder i udlandet på AUH. Jeg er begyndt at tvivle på, om vores forhold bare fordi vi ikke har mødt personligt blab bla. han konstant kommunikerer, vi Skype og besked hinanden og alt det der. Jeg til tider har en tendens til at lukke den ned, da mit arbejde er så hektisk, at jeg er så slå da jeg kom hjem. Da vi er i dette forhold, og vi forsøger vores bedste for at opfylde ender, han begyndte at gå efterforskning i Idaho osv. med venner til at få nogle guld til at hjælpe ham med udgifter og til sidst gå med ham i OS. Jeg elsker ham så meget og jeg kan ikke vente med at føle ham i person. Jeg gætter penge ændrer alt som per Madonna i just don t vide, hvor længe jeg kunne vente, Vi har været sammen i næsten år nu. I dette øjeblik er jeg trist, ensom, så træt på arbejde, og ingen er med mig her. Så ja, det er hvad det er. Jeg bare virkelig ønsker at nogen, som jeg kan tale med min nuværende forhold, fordi jeg don t vide, hvordan man skal håndtere det, så at sige. Jeg ville en person, der kan forholde sig til min status i dag, og i det mindste få nogle råd. Oh btw, jeg taler om mine følelser, men det bare får ham til at føle sig utilpas og stressede. Og jeg don ‘t lide at presse ham til alle jeg bare don’ t ved, hvad de skal gøre. Dine tanker om dette. Nå, det er, der kommer ind fra den anden synsvinkel. Tak for kommentar, Tads, men jeg har ingen steder at starte. Lang afstand digitale relationer er meget vanskeligt, og ting don t virkelig start til gel, indtil du møde personligt. Forhåbentlig, vil han besøge snart, så du både kan få en mere nøjagtig tage på tingene. Held og lykke til jer begge. Arbejder på min vej gennem dine videoer og værdsat den ene om at Give penge til familien. Dette er en af de meget tiltalende ting om PH for mig, jeg har ingen børn og vil se frem til at finde en kvinde med to eller tre børn, hvis familie jeg kunne deltage. Med nok respekt, tillid og kærlighed på alle sider, jeg vil gerne have mulighed for at bidrage som jeg var i stand til og forlade dem min ejendom, når jeg går. Men du gjorde t ganske besvare det andet punkt for mig: hvordan til at skabe en passende grænser. Hvad gør du, hvis du føler, du er ved at blive set at bidrage med, når du don t føler, at forholdet har udviklet sig til, at scenen? Jeg relaterer dette til min erfaring i Bali, hvor udlændinge er blevet set på som en automatisk kilde af penge, og endda som en gæst, du forventes at betale regningen for alt. Jeg finder det ganske lejesoldat, og mit indtryk er, Filippinere er ikke på den måde. Sandt. Din episode om jalousi var oplysende, så måske har du nogle råd til, hvordan til at håndtere en tidligt manifestation af denne. Jeg er på en dating site, der forsøger at opfylde nogle lovende kvinder, og da jeg kom til PH i Marts, forsøgte jeg at komme sammen til kaffe med et par af dem, lige at tjekke, hvad kemi, der kan være i person. Jeg var meget på forhånd, at det var det, jeg laver, men selv om jeg var meget klar på min forventning om, at det første møde vil være platonisk, flere af dem gav mig en flad Nope, hvis du ser nogen anden, glemmer mig. De ønsker et eksklusivt forhold, før vi har selv mødt. Den eneste måde jeg kan se om det er a) at lyve om mine planer, eller b) at bruge flere måneder på tilsvarende med dem alle til at forsøge at identificere DEN ENE, og derefter køre risikoen for, at når man mødes i person, du don t lide hinanden tæt. Så. enhver rådgivning om, hvordan man navigerer jaloux farvande i de tidlige faser. Dang, mand. Jeg er så clueless til dating her (trope ko.), Jeg eventuelt ikke kan pege dig i den rigtige retning. De fleste mennesker bare løgn, tror jeg. Udlændinge OG Filippinerne. Hvis du tror, at dette site har været med til at hjælpe dig, du bør overveje at donere til vores løbende driftsudgifter. Hvis du føler at denne hjemmeside (og vores video-serien) har hjulpet dig på nogen måde, er du velkommen til at donere et lille beløb til at dække omkostningerne for vores arbejde. Salamat. N M

About