submit


Jeg har set min andel af gamle Australske mænd at gifte sig meget unge Filippinske Kvinder med en meget stor aldersforskellen. Men for at være helt ærlig, jeg har også set en god rimelig andel af par at gifte sig inden for samme aldersgruppe. Jeg har fået en håndfuld venner, der alle er gift med Filippinske kvinder, og aldersforskellen er ikke meget. Det er mellem — år, så det er en smule rimeligt efter min mening. Nu, hvis en Filippinsk kvinde er år gammel, og hun gifter sig med en et-årig mand, der er en helt anden historie, og denne historie sker det, at en af mine nære venner, og det er ikke en god historie. Min gamle Australske ven er omkring år gammel, blev skilt fra sin kone, der er vokset op børn alle gift. Vi har engang arbejdet sammen, og det er sådan, jeg kender ham. Han er så anstændige Aussie knald i låget, som det bliver. En dag i slutningen, en af hans venner i Brisbane, der havde ejet en virksomhed i Filippinerne spurgte ham, om han ønskede at komme videre til Manila for et par uger. Min ven sprang ved lejlighed. Han ankommer i Manila og mødte denne meget unge smukke pige, der noget år gammel. Hun var enlig mor, som hun allerede havde en barn fra et tidligere forhold, en pige. Anyway, han fortalte mig, at han lige har mødt hende efter kun to dage i Manila og han var nødt til at komme tilbage til Australien. Uanset hvad der skete inden for to dage for at gøre ham gøre, hvad han gjorde næste var skør. Fordi hun tydeligvis vidste, hvordan at skubbe på de rigtige knapper. Så, da han kom tilbage til Australien, min ven fortalte mig, at han mødte en Filippinsk pige, og han skulle bringe hende til at besøge ham i Australien. Så han straks kom til at arbejde og sponsoreret hendes turistvisum til måneder, og hun ankom i slutningen af December. På den dag hun ankom, min gamle ven inviterede sine venner i den lokale pub for et par øl og et feed. Han var alle smiler og griner fra øre til øre. Jeg var der ikke for den lejlighed, men min kone var. En uge senere, havde jeg en mulighed for at mødes med min gamle ven i den lokale pub om aftenen, og jeg gik med min hustru og min datter. Det er, når jeg mødte hende. Sekunder for at møde hende, hvor kun normal introduktioner. Men efter minut, jeg regnede med, denne pige var ikke en god en til min veninde, fordi min ven, min kone og jeg var alle snakker om, og hun havde sat sig fast på en ny iPad på Facebook eller hvad ikke bekymre sig om at deltage i samtalen, alle absorberes i sin egen digitale verden. Sådan bør en kvinde ikke har fået lov til at yngle i første omgang, de pop ud af mere afkom gennem deres fødselskanalen, værre end de selv, tænkte jeg for mig selv. Et par uger senere, gik jeg med min kone og datter til en pub for at spise middag og så mødte jeg igen min gamle ven og hans Filippinske kæreste. Min ven havde en par øl, og han trak mig til side begyndte at fortælle mig at han havde tænkt sig at sende hende pakning. Midten af januar, og min kone får et opkald fra dette Filippinsk dame på omkring pm i eftermiddag. Hun var alle tårer og havde brug for nogen at tale med om sine problemer. Tilsyneladende, at min gamle ven ønskede at slippe af med han, så hurtigt at han kom op med en snedig plan, og han fortalte hende, at han vil være væk for at arbejde i et par måneder, så hun må gå tilbage tidligt at Filippinerne, selvom hendes visum var for måneder. Jeg har blot fortalt hende, Halleluja. Hun fortjener det. (Faktisk, jeg havde t sige Halleluja, men jeg var tæt på det). Men hun har en datter i Filippinerne.min hustru interjected. I don t care, ingen af mine problem eller DIT problem, jeg fortalte min kone. Så vidt jeg var bekymret, hun havde en mulighed for at være i et godt forhold med min gamle ven, men hun blæste det, og nu er hun græder om at komme tilbage på flyet lidt tidligt at gå tilbage til Filippinerne. Var min ven, en gammel nar. Ja, til en vis grad. Men han er en godhjertet fyr, og denne modbydelige kvinde, der tog sig af hans gavmildhed til det yderste. Ærligt i mit korte liv, jeg har aldrig hørt om en kvinde, der kan lide det, og set en kvinde opfører sig som om, at foran sin kæreste. Er jeg kynisk af Filippinske kvinder? Nej. De fleste af dem er virkelig kærlig, trofast og velopdragne, og det er svært arbejdstagere. Men desværre for min ven her, han har lige lavet et dårligt valg. Bare møde en person for to dage på Manila er ikke nok til at komme til at kende en person. Måske ud af desperation, troede han det kunne ske, og han bragte hende til Australien, men den karakter, og den holdning i denne meget unge og kønne Filippinsk kvinde var en virkelig pinligt for ham. Nu, her er top ti grunde til, at hvis du er en gammel, grim og socialt uacceptabelt Australsk mand, du skal til at gifte sig eller dato, en Filippinsk kvinde med den hensigt at gifte sig her. Jeg har fået en ven, der er gift med en Filippinsk kvinde, og hun er plus år gammel, og han er omkring år gammel. Nogle gange, hun vittigheder, som måske hun skulle købe nogle sex legetøj til at glæde sig, fordi manden ikke kan gøre det. Nogle måneder, hun ville have nogen aktivitet overhovedet. Jeg kender et par. Meget smuk Filippinsk kone og manden er tidligere år gammel. Hun er også plus år gammel. De har teenage-døtre, så de blev gift for et stykke tid, så man var aktiv dengang. Nu er han ikke. Du ved, hvad de tænker, højre. Nej, du don t. Nå, jeg kan ikke fortælle du ønsker, at andre mennesker tænker. Men vidste du, når jeg ser sådan et par, jeg har kun et ord går hurtigt gennem mit sind: ALVORLIGT. Jeg ve hørt mænd af mine Filippinske ven klage så bad om, hvordan de hader at sende penge tilbage til den hustru s familie og slægtninge tilbage i Filippinerne. Nu, hvis du som en mand, der ikke har noget imod at sende penge over til Filippinerne, så gudskelov for dit gode hjerte. Den Filippinske regering kan ikke se efter alle sine folk godt, fordi de er for mange af dem, og grunden til, at der er for mange af dem, er fordi, at for et lille land, de yngler som en sindssyg. Vi klager her om vores Statslige og Føderale Regeringer i Australien, men i sammenligning Regeringen i Filippinerne, den Australske Regering er millioner af gange bedre-service levering. Hvis du har aldrig landede dine fødder i Filippinerne, du ville aldrig vide, hvad jeg taler om. Du har fået det være der til at se det at tro på hvad jeg siger her. De fleste af din kone s familie og pårørende vil være arbejdsløse og deres levevilkår vil være lidt rå og hård. Men ikke alle, for at være fair, at nogle kvinder kommer fra velhavende familier, og hvis det er tilfældet (du gerne vil virkelig nødt til at blive generet om at sende penge til Filippinerne, fordi deres familier er fra middelklasse familier, der kan passe sig selv). Nu, jeg f at sende penge til Filippinerne er noget, som du tror ville drive dig til vanvid, don t gider at gifte sig med en Filippinsk kvinde, selv om hun som en flot, at du ville kunne dø for. Helt ærligt, en smuk Filippinsk kvinde kunne have taget et pluk af sin kæreste tilbage i sit eget land. Har du nogensinde spurgt dig selv dette spørgsmål, hvorfor hun nu er med dig, er en gammel grim prutte (sorry, men det er sandt.)? Ikke alle Filippinske kvinder er gold diggers de Fleste Filippinske kvinder er venlig, omsorgsfuld, trofast og behandle deres ægtemænd som konger. Men der er nogle kvinder der vil tage dig til en vild tur, og du vil betale for det med dine penge. Hvis en ung Filippinsk kvinde er meget klæbende fra starten i din dating forholdet, begynder at spørge om dette, og at køb mig køb mig det, så dude, du seriøst have en gold digger på dine hænder. Lad s face it, jeg har læst og hørt om historierne om Filippinske kvinder, der forlader og adskille deres meget gamle mænd, når de har chancen: når hun får Australske permanent opholdstilladelse status. Der er ikke noget galt med, at alle ønsker et bedre liv. God ting er, du har givet hende mulighed, og du troede, du elskede hende, og hun elskede dig. Men nogle gange, kan det kun være en midlertidig ting. Du kan give hende en grund til at forlade, og hun vil forlade. Så, når hun forlader dig, hvor tror du, hun vil gøre som det næste. Måske er der en grund til hvorfor du har måske ikke meget succes med din egen form for kvinder (Australske kvinder), og måske din første kone forlod dig, fordi du ikke ved, hvordan at være en rigtig mand for din kone i første omgang. Alle i den lokale pub i din hjemby ved, at du er en gnaven gammel prut og din forsøg på at komme tilbage i forhold til alle Australske kvinder, som har været en fiasko. Så, din wen t til Filippinerne for at prøve lykken, fordi du har hørt fra en kammerat, der fortæller dig, at piger, der vil hoppe over dig, når du får der, fordi man er Vesterlænding. Nu, at du er en smuk pige, der bor hos dig i Australien, og hvis du gå ud og mødes med venner, og hvis hun er den slags pige, der er åbent socialt (men du er socialt uacceptabelt), vil du blive sat i en svær position, hvis du er en jaloux freak. Jeg kender en ung Filippinsk kvinde, der giftede sig med en ældre mand, som for år, og de har et par børn, der er teenagere nu, men denne ældre mand holdt hende låst væk i isolation i en gård. Han havde ikke tillade hende at omgås med naboer eller få nye venner. Hun ønskede at få ud, men han ville t tillader det. Hun ville spørge ham, Kan vi rejser og se steder som Cairns, Mackay, Rockhampton, jeg har været fast her i år, og jeg ønsker at komme væk for en stund, og du har aldrig givet mig mulighed for at komme ud. Gæt hvad hun gjorde. Hun skilt fra ham, og nu er hun lever sammen med en anden mand næsten samme alder som hende, at hun nyder sit liv nu. Når du er gammel, bør du være på udkig efter og opdragelse af børn, dine børn. Der burde være sket for lang tid siden. Alle dine børn skal nu har været gift, og du ville skulle være en bedstefar. Men for nogle grund, hvis et menneske springer ud af hendes fødselskanalen, du er du er nødt til at gøre, hvad du gjorde — år siden med din første kone eller andet kone eller hvad. Det eneste problem er, at du aldrig ville se dine børnebørn med denne kvinde, og der vil komme en tid, hvor du ikke vil være i stand til at passe dine egne børn, fordi du ville blive for gammel og skrøbelig, og alt det ansvar, der vil gå til din unge hustru. Når vi mødes med venner, der havde spædbørn og små børn, hun misundte dem. Hun ville bære deres børn i hendes arme, og hun havde ønsket, at hun havde haft en af hendes egne. Så hun vil se på mig med dem, jeg ønsker, at tonen i denne slags øjne. Jeg ville få hint. En tænker jeg, jeg Er Gud. Her er de ting, kvinder føler sig fuldstændig, eller lad mig sige det på denne måde, kvinder føler, at de er rigtige kvinder, når de kan føde børn. Så hvis du er en gammel mand, og lægen s cut du sædproduktionen rør, du kan lige så godt som glemme, at hele ideen om at gifte sig med en ung Filippinsk kvinde, der aldrig har haft lejlighed til at få børn. Jeg har set et par i Australien den kvinde er så trofast, hun kunne have skilt hendes gamle mand til at finde en anden mand at gifte sig og få børn, men hun elsker ham, hun stadig er sammen med ham. Men man kunne se sorg og længsel i hendes øjne, hver gang hun møder sine venner med babyer og små børn. Det er noget, der er blevet nægtet til hende, fordi den gamle mand gik under kniven for lang tid siden, før han mødte hende. Don t glemmer at dele, tweet, link, som hvis du har haft denne post ved at klikke på dem, deling af knapperne nedenfor. Tak

About